Verzenden

Wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. In principe moet dit lukken binnen 2 à 5 werkdagen. Mochten wij, om welke reden dan ook, deze levertermijn niet halen, dan brengen wij u hiervan natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte.

Voor de verzending brengen wij de volgende kosten in rekening :

- Bestellingen tot 70€ : verzendkost van 6.50€

- Bestellingen boven 70€ : gratis

Levering in de Druivenstreek (Hoeilaart, Overijse, Tervuren en Huldenberg) : gratis

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via telefoon op het nummer 02 657 07 28 of e-mail : info@lingerie-marie-ann.be en stuur ons het herroepingsformulier, bijgevoegd bij uw bestelling, toe. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via telefoon op het nummer 02 657 07 28 of e-mail : ilse.hardie@proximus.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.